Alte servicii medicale

EXAMENE MEDICALE SIGURANTA CIRCULATIEI SI PORT ARMA

  • Examen medical pentru siguranta circulatiei si persoana desemnata pentru ARR se efectueaza pentru toti soferii profesionisti, care detin permis de conducere auto categoriile C, D, E. Eliberearea fisei medicale de siguranta circulatiei se efectueaza conform Ordinului 1256/2013, Ordinului 1391/2013, Anexa la Ordinul MT/MS nr. 1260/1390/2013.
  • Fisa medicala pentru obtinere/preschimbare categoria A,B,C,D,E se efectueaza pentru toti candidatii / soferii care doresc obtierea sau preschimbarea permisului auto categoria A,B,C,D,E. Eliberarea fisei medicale pentru obtinerea / preschimbarea permisului auto se efectueaza conform Ordinului Min. Sanatatii nr. 1162/2010 cu modificarile si completarile ulterioare ale Ordinului M.S. nr. 1530/29.12.2017.
  • Examen psihologic auto pentru obtinere / preschimbarea permisului de conducere la categoriile C, D, E se efectueaza de catre un psiholog autorizat pentru acest domeniu de activitate.
  • Examenul medical de port arma letala si neletala se efectueaza pentru toate persoanele care urmeaza sa detina o arma si pentru preschimbarea carnetului de port arma letala si neletala, instructor de tir, armurier. Examenul medical de port arma letala si neletala se efectueaza in baza Legii nr. 295/28.06.2004 cu modificarile si completarile ulterioare si HG 13/2005 cu modificarile si completarile ulterioare.
  • Examenul psihologic si psihiatric de port arma letala si neletala se efectueaza pentru toate persoanele care urmeaza sa detina o arma si pentru preschimbarea carnetului de port arma letala si neletala, instructor de tir, armurier de catre un psiholog si psihiatru autorizat.